2D, 3D, 4D & HD Live echografie

Wil je zelf ook komen ontdekken hoe jouw baby'tje er uit ziet of wat jouw baby aan het doen is in de buik, twijfel dan niet en maak een afspraak. 
Je bent zwanger en verwacht een kindje: Een eerste, een tweede, misschien wel een vijfde? Elke keer is het uniek en elke keer is het afwachten wat dit nieuwe wonder zal brengen. Gelukkig kan je al ontdekken wat jouw baby'tje allemaal doet daarbinnen en zelfs al enkele kenmerken herkennen... De magie van het leven kan je nu van op de buik volgen en beleven.

hoge kwaliteit beelden

Bij Baby Magic beschikken we over zowel een opleiding tot echoscopist als meer dan 8 jaren ervaring in het nemen van echo's. Hierdoor vinden we sneller de beelden die we willen zien en is er meer tijd om te genieten van jouw baby'tje.

Het toestel dat we gebruiken voor onze echo's is van GE. GE is altijd al marktleider geweest en zijn concurrerende merken steeds een stapje voor geweest. Dit komt altijd tot uiting in de kwaliteit van de beelden en daarom zijn wij zo overtuigd om steeds voor dit merk te gaan. Het grote voordeel bij GE zit nog steeds in de snelheid waarmee 4D-beeld gemaakt wordt, waardoor de filmpjes veel vloeiender zijn dan bij zijn concurrenten.

genieten in rust

Een echo bij Baby Magic heeft geen enkele medische inhoud. De focus ligt op het maken van mooie beelden van jouw baby'tje en om hier op een rustige en huiselijke manier de tijd voor te nemen, zodat je zelf goed kan volgen wat er in de buik allemaal gebeurt.

Daarom kan een echo bij Baby Magic op geen enkele manier een controle bij de gynaecoloog of vroedvrouw vervangen.

Maak een afspraak